Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ «ΕΚΦΡΑΣΗ»

Θεατρικό παιχνίδι για όλους

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011

Η Ομάδα Ψυχοπαιδαγωγικής Ενημέρωσης και Εμψύχωσης «Έκφραση» συνεχίζει και φέτος, με έντονη δημιουργικότητα και έμπνευση, τα εργαστήρια και τις δράσεις Θεατρικού παιχνιδιού.
Έτσι για όσους αναζητούν εκπαίδευση στην Παιδαγωγική Θεάτρου-Θεατρικού Παιχνιδιού ξεκινά ο κύκλος του εργαστηρίου με βασικό εμψυχωτή τον κ. Λάκη Κουρετζή, δημιουργό της μεθόδου Θεατρικού Παιχνιδιού στην Ελλάδα.
Τα μαθήματα ξεκινούν σήμερα Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα, θα συνεχιστούν και αύριο Σάββατο 15 Οκτωβρίου, και θα πραγματοποιούνται στο χώρο της Παιδικής Στέγης. Το εργαστήρι Παιδαγωγικής Θεάτρου- Θεατρικού Παιχνιδιού απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, στελέχη περιβαλλοντολογικής αγωγής, επαγγελματικού προσανατολισμού και αγωγής υγείας, φοιτητές παιδαγωγικών τμημάτων, θεατρολόγους, ηθοποιούς, ειδικούς ανθρωπιστικών και επικοινωνιακών επαγγελμάτων, γονείς αλλά και σε όσους επιθυμούν να διευρύνουν τους επικοινωνιακούς κώδικες και τις διδακτικές μεθοδολογίες.

«Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα»

«Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα»

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011

 Σε ένα πλήρως ανακαινισμένο Θέατρο, υπό νέα σύνθεση των μελών της διοίκησής του και με δύο υπέροχα θεατρικά έργα, το «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» του Willy Russell και την κλασική ξεκαρδιστική κωμωδία: «Το βοτάνι της αγάπης», γνωστή και ως «Μανδραγόρας», του Νίκολο Μακιαβέλι, ξεκινάει τη νέα του θεατρική χρονιά 2011-2012 το «Θέατρο Τεχνών» Λάρισας, γιορτάζοντας παράλληλα, την επέτειο για τα πρώτα δέκα χρόνια δημιουργίας και προσφοράς στα θεατρικά δρώμενα της πόλης.

ΕΛΕΝΑ ΠΕΤΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΑ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΗΣ στο Χατζηγιάννειο














Για δύο ημέρες την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου και το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011 θα εμφανιστούν στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο με Duende δηλαδή με Φυσικό Ήχο η Ελένη Πέτα και ο Παναγιώτης Μάργαρης.

Αναγνώστες